home hoodies.nl menuHoodies.nl

Over ons

Hoodies.nl is onderdeel van onze internationale internet keten van kleding bedrukken webwinkels. Lees hier meer over ons.best in bizWelkom bij onze professionele bedrukken webservice!

Hoodies.nl is onderdeel van onze internationale internet keten van kledingbedrukken webwinkels.

We hebben vele webshops in Europa. We zijn gespecialiseerd in het veilig en snel online aanbieden van bedrukte kleding van hoge kwaliteit. Onze prints komen van de best beschikbare technieken.Je ontwerpt en bedrukt zelf in onze prijswinnende Designer meer dan 150 kledingitems en accessoires.

leipzig

 

 

Gebruik nu onze unieke Designer voor al je bedrukte hoodies en overige kleding, cadeaus en accessoires als hoodies, tshirts, bekers, tassen, babykleding!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met deze service zijn onze kleding-webwinkels met de Designer een van de handigste cadeau webshops die er zijn.

Het enige aandachtspuntje is dat nog niet iedereen ons weet te vinden… tell your friends about us!

Ga nu lekker aan de slag om je eigen gepersonaliseerde kleding te ontwerpen!

 

 

magazijn

 

Onze missie: creativiteit en fun met kleding

Onze missie is creativiteit en plezier bieden, gericht op het ontwerpen van je eigen kleding en cadeaus. Bij ons kun je goedkoop en snel allerlei items bedrukken, die geschikt zijn als cadeau, of handig zijn in het dagelijkse leven of op je werk, sport, evenement, et cetera.

garantieWij geloven in duurzaamheid. Voor elke order die je bij ons doet doneren wij € 0,10 aan Unicef en Oxfam Novib, om kansarme kinderen perspectief te geven en armoede te bestrijden.

 

Kleine en grote klanten

We bedienen graag de particuliere klant, die een T-shirt, schort of ander item wil bedrukken. Ook zijn de grote bedrijven met professionele marketing campagnes bij ons zeer welkom.

We bieden fikse kortingen aan bij afname van meer dan 100 stuks dezelde bedrukte kleding en accessoires. Ook kunnen we bij grote opdrachten op maat inkopen en dan meer keuze leveren dan je de produktenlijn in onze Designer.

We staan graag open voor al je wensen en wij organiseren voor je, internationaal als het moet.

 

Wat vinden klanten van ons?

We krijgen goede recensies. Over het algemeen kwalificeren onze klanten onze kleding items, bedrukkingen, verzending en ruilservice met een 9! Een kwalificatie van zeer goed dus!

zelf ontwerpen

 

Marketing, cadeaubonnen en voucher codes

We verzorgen ook campagnes als prijsvragen, kerstpakketten en andere marketing acties met bijvoorbeeld vouchers. We kunnen bijvoorbeeld een campagne ondersteunen met het uitgeven van cadeau bonnen of voucher codes. Je klanten kunnen bij ons dan bijvoorbeeld terecht om zelf een item uit te zoeken en te ontwerpen tot een bepaald bedrag.

Kunnen we je verder helpen? Laat het ons weten!

 

ontwerp nuLekker aan de slag

Nu je eigen item bedrukken! Spreken bovenstaande pluspunten en service ook jou aan? Ga dan nu direct lekker aan de slag om je kleding of cadeau te ontwerpen!

 

Kleding produktie

 

drukper tshirt